Notícies de l’AVV L’Òstia

La fi de la Clínica Barceloneta

En una visita recent a la Clínica Barceloneta, hem confirmat que només queda obert a la tercera planta de l’edifici el centre de dia per a unes 7 persones grans. Es pot apreciar també l’estat d’abandonament de l’edifici i hem sabut que el propietari ha llogat a l’Autoritat Portuària la part que correspondria al Port, segons l’estudi que hem realitzat del PERI de la Barceloneta. Sembla ser que la regidora de Ciutat Vella es reunirà amb el Consorci de l’Hospital del Mar, que ha gestionat aquest espai fins ara, per aclarir-ne la situació. La proposta veïnal és destinar aquest edifici a centre de dia per a gent grans i a pisos tutelats de lloguer social per a persones grans de la Barceloneta.

Nova alarma amb la venda d’edificis sencers per a pisos turístics

Tenim coneixement de com a mínim dos edificis sencers que han estat comprats al carrer Atlàntida 49 i 65, sabem que molt probablement després de finalitzar-ne les reformes vulguin destinar-los a pisos turístics. Una nova onada de mòbbing ja comença a assetjar el barri amb aquesta oportunitat que la voracitat dels coneguts actors especulatius inmobiliaris sap aprofitar. Aquesta era una de les preocupacions que teníem des del moviment veïnal de Ciutat Vella, i que vam denunciar quan el Pla d’Usos de Ciutat Vella va proposar la col.locació dels pisos turístics en edificis sencers.

Assemblea d’afectats pels desnonaments

La falta de garantia del dret a un habitatge digne per a tothom fa que sigui necessari organitzar-nos quan es produeix una vulneració greu com la dels desnonaments per motius econòmics sense reallotjament adequat. No es tracta d’un problema de la persona o família que ho pateix només, sinó un problema que tenim com a societat i al que donem respostes de forma col.lectiva, organitzant-nos. L’últim dimarts de febrer, el dia 24 de febrer a les 18.30h ens tornarem a reunir per fer front als desnonaments al barri, al C/Cermeño 7, baixos, al local de l’Òstia.

La Barceloneta contra la repressió, l’Òstia amb els encausats de Can Vies

El dissabte 14 de febrer a les 12h a La Repla farem una foto solidària de germanor per visibilitzar el nostre suport als encausats del judici de Can Vies. Defensem la gent que lluita i rebutgem la criminalització dels moviments socials. A més, un dels afectats és fill del nostre barri! Si toquen a una ens toquen a totes. La solidaritat és la tendresa dels barris! Us esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s