Concentració veïnal en suport a la Itziar González en la seva declaració pel cas Palau

La lluita de l’ Associació de Veïns del Casc Antic de Barcelona ha estat una peça imprescindible per poder destapar el cas Palau i portar a part dels seus responsables davant de la justícia.

Una lluita que va coincidir en el temps amb la presència d’Itziar González al cap davant del Districte de Ciuat Vella, algú que va intentar fer les coses d’un altra manera. Algú que va intentar que en la planificació urbanística del Districte hi hagués honestedat; algú que va dir prou a la corrupció.

Aquest fet li va suposar amenaces, al més pur estil mafiós, pressions, boicots, fins que finalment va deixar el lloc que ocupava a l’Ajuntament. Un gest que des del veïnat que estimem els nostres barris, que els construïm i defensem dia a dia, agraïm; i creiem necessari en aquests temps que corren.

És per això, que convoquem una concentració de suport a la Itziar aquest proper divendres, a les 09:15, a Lluis Companys 14-16.

Podríem haver anat a xiular al Millet, el Montull, els alcaldes, el Bragados els dies que van declarar: hem optat per mostrar-lis el nostre rebuig amb indiferència. I escollim anar a donar suport a aquells que han mostrat que les coses es poden fer d’un altra manera. Que es pot ser honest i dir prou a la corrupció.

Hem preferit anar a donar suport a la Itziar, una peça clau en una lluita que és col·lectiva, de totes. Una lluita que no s’ha acabat i en què no la deixarem sola: ni a ella, ni a ningú dels que cada dia plantem cara a la màfia.

chorizada (1)

esdeveniment a facebook
#casPalau

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s