Sessió informativa sobre pisos turístics – AVV Gòtic

cartell pisos turistics llest

L’Associació de Veins i Veïnes del Barri Gòtic ha organitzat una sessió informativa sobre pisos turístics el proper dimarts 30 d’abril a les 19hs al Pati Llimona (C/Regomir 3) que comptarà amb la presència de la ex-regidora del Districte de Ciutat Vella, Itziar González.

Amb la nova amenaça que suposa el Pla d’Usos de Ciutat Vella aprovat provisionalment en el dia d’avui i que preveu mesures entre les quals destacar, pel que fa a pisos turístics, l’obligatorietat de concentrar aquests en edificis d’ús exclusivament turístic en un període màxim de 6 anys. Des de l’AVV de l’Òstia, fem difusió d’aquest acte perquè compartim la problemàtica amb la resta de barris de Ciutat Vella. Així mateix, creiem que les mesures que fins ara coneixem d’aquesta Modificació del Pla d’Usos que suposa un Nou Pla al nostre entendre, el mobbing contra els veins/es creixerà per expulsar-nos i destinar els habitatges que compleixen amb el seu ús social en pisos d’ús turístic.

Creiem que aquest acte arriba en un moment on repensar juntes aquesta problemàtica que compartim, és més que necessària: és urgent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s