Assemblea Portuària Veïnal

Cartell dia 19 abril APVUn cop aprovada la reforma del Port Vell, dins de la Plataforma Defensem el Port Vell varem reflexionar sobre quin seria el marc més adequat en la relació amb els diversos grups que la integren i que tenen com a finalitat treballar en contra de la privatització progressiva del Port. Grups i entitats que no necessariament coincidim en les perspectives al voltant del que vol dir un “port ciutadà” ni de com hauríem d’avançar en la construcció del mateix, però que sí creiem que es possible articular de forma independent diferents enfocaments i formes de fer amb un mateix objectiu.
Per això, integrants de la mateixa vam constituir l’ASSEMBLEA PORTUÀRIA VEÏNAL per aconseguir la recuperació del Port Vell com a veritable port urbà i ciutadà exercint el control democràtic sobre el mateix i construint aquesta realitat des de baix. Així doncs, estem treballant amb diferents col·lectius de Ciutat Vella i de Barcelona, discutint sobre usos i necessitats i cartografiant els diferents actors dels barris. També creiem que és important tenir una mirada global sobre el que està passat en el front marítim de la part antiga de la ciutat. Es tracta de maniobres que tenen una finalitat especulativa i que poden tenir un fort impacte en el districte, com el nou Pla urbanístic de la Barceloneta, la reforma del Pla d’Usos o el procés de reforma previst al Paral·lel.

Per això el proper 19 d’abril a les 19h us convidem a l’acte

Al local de la FAVB (C/ Obradors 6-10 baixos) Barcelona.

PORT VELL / PLA D’USOS / NOU PLA URBANíSTIC BARCELONETA / PLA DEL PARAL·LEL. EL MOVIMENT VEÏNAL CONSTRUEIX ALTERNATIVES.

Presentarà l’acte Horacio Espeche, membre de l’ASSEMBLEA PORTUÀRIA VEÏNAL

Intervindran:

Francesc Magrinyà, Urbanista. Cartografia dels espais claus per a la intervenció.

Maria Mas, Associació de Veïns de Casc Antic. Reforma del Pla d’ Usos.

Hibai Arbide, Associació de Veïns de l’Òstia: Nou Pla Urbanístic de la Barceloneta.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s