Ciutat Vella per l’educació pública!

L’educació és un dret fonamental de totes les persones i el sistema educatiu públic la forma de garantitzar-lo de forma universal, fent possible la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. Assitim al fet que es rescatin bancs amb diners públics, que eslcatin els escàndols de corrupció per tot arreu i que a la vegada, ens retallin els drets més fonamentals, el dret a l’educació, a la salut, a un habitatge digne.

Les retallades en les nostres escoles estan dinamitant aquest dret humà a casa nostra, defensem l’escola pública, un sistema educatiu de qualitat, inclusiu, democràtic i participatiu. Per fer-ho possible cal dotar a les escoles dels recursos materials i de professors/es al llarg de tot el procés educatiu. Prou retallades dels nostres drets!

El proper divendres 15 de març convoquem a un acte reivindicatiu des de l’assemblea de personal docent, AMPAs i AAVV de Ciutat Vella per defensar l’educació pública al nostre districte.

Lloc: Plaça Sant Miquel (darrera la plaça de Sant Jaume)

Hora: 17.30hs

Ens trobarem mares, pares, professorat i veïns/es del districte, des de cada escola vestits de groc i amb una pancarta i xiulets per fer soroll!

A més, hi haurà la geganta dolsirena, cançons de la coral Cor Calipso i altres grups. També realitzarem un acte amb infants i famílies. Per tancar aquest acte reivindicatiu, llegirem un manifest conjunt i l’entregarem al Registre d’Ensenyament.

Esperem que hi siguem tots i totes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s