Desallotjament d’habitatge 18N i concentració de rebuig

Des de l’avv l’òstia mostrem el nostre rebuig a l’actuació policial amb l’aval dels poders públics de desallotjar a les famílies que havien ocupat l’habitatge 18N, i exigim que es prioritzi la funció social de l’habitatge i els drets socials fonamentals per sobra de la propietat privada.

Els efectes de la crisi estan afectant a les famílies més vulnerables, mentre els bancs i grans  promotors immobiliaris no estan assumint cap responsabilitat. En el cas de l’habitatge, ens trobem amb que els recursos hi són, però hi ha una manca total efectiva de voluntat política de fer una redistribució justa i equitativa d’aquests recursos. És per això que pensem que aquests casos, la desobediència civil és l’única via per evitar les injustícies de la justícia formal, i exercir un repartiment equitatiu de la riquesa, enlloc d’haver de barallar-nos entre veïns per la misèria, tal i com promou l’administració pública amb les retallades a serveis socials, i la disminució de recursos per atendre a famílies en situació d’urgència.

Per això, fem una crida a sumar-se a la concentració de rebuig d’avui a les 19 davant de l’Habitatge18N , c/hostafrancs 3.

També pots signar aquesta petició

 

Cap veí/veïna fora del barri!
L’habitatge és un dret, no un luxe

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s