Cabanyal 6 d’abril de 2010… tapant el cas Gürtel

Cabanyal. La policía ha desalojado a casi todos los vecinos las máquinas han entrado a saco, dos vecinos siguen encaramados al tejado. Noticias actualizadas en: http://twitter.com/Salvem

Des de primera hora del matí, les màquines han fet acte de presència en el Cabanyal per a continuar els enderrocaments, diversos veïns ha acudit al Cabanyal, per a intentar aconseguir parar l’enderrocament.

Els edificis no formen part del BIC (Bé d’Interès Cultural) però sí del PEPRI, el conjunt històric protegit i que el Ministeri de Cultura va considerar que no podia enderrocar-se perquè fer-ho suposaria un espoli. El jutge ha ordenat la suspensió cautelar dels enderrocaments que havien començat aquest matí al Cabanyal. Tot i que no ha acceptat la mesura cautelaríssima sol·licitada per la Plataforma Salvem el Cabanyal i la delegació del govern espanyol, que volien que el jutge decidís avui sobre els enderrocaments, sí que ha acceptat a tràmit la suspensió cautelar, de manera que dóna deu dies a l’Ajuntament de València perquè presente al·legacions, i durant aquest temps les excavadores hauran d’aturar-se. Mentrestant, un centenar de veïns continua al carrer Vidal de Canelles, envoltat de policies, per protegir un dels edificis desallotjats.

http://twitter.com/Salvem

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s