Protesta a la Barceloneta per demanar la construcció d’un col·legi

Pares, mares, nens, professors i veïns del barri han tallat avui el Passeig Marítim de La Barceloneta per exigir la immediata construcció del CEIP Mediterrània.

A les 17.30 més d’un centenar de persones han tallat els trànsit del Passeig Marítim, a l’alçada on es troba el solar de l’antiga escola Mediterrània, per demanar a l’administració, a la Conselleria d’Educació que iniciï les obres del col·legi.

El CEIP Mediterrània va estar enderrocat fa més de tres anys, i des de llavors els nens han d’estudiar a uns barracons ubicats al pati d’un altre col·legi del barri.

Els pares i mares es queixen de les males condicions que suposa estudiar en barracons i que ja porten més de tres anys en aquesta situació.

El tall de trànsit ha estat acompanyat per una batucada del barri de nens de 10 anys que han anat a donar suport als seus amics de carrer. Altres nens han decidit posar-s’hi a “saltar a la comba” (i no han estat poques les mares que els han seguit) o jugar a la pilota.

Els manifestants duien pancartes amb lemes com “3 anys en barracons”, “¿cuánto tiempo más?” o “més informació”. El AMiPA i els pares es queixen de que no coneixen el calendari d’execució del projecte, i expliquen que necessiten estar informats del calendari per saber quant ha de durar aquesta situació que consideren insostenible.

A les 18.00 s’ha donat per acabada la protesta i batucaires, nens, veïns, nenes, mares i pares han marxat.

Els convocants reclaman la immediata construcció del col·legi i que le Generalitat publiciti el calendari d’execuació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s