Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

L’assemblea realitzada per la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam a Can Sisteré el passat dijous 29 d’octubre va tenir per objecte facilitar informació actualitzada sobre els conflictes i reivindicacions que van motivar la manifestació del dia 18 de juny de 2009 on es demanava la dimissió de Bartomeu Muñoz. En aquesta assemblea també es va tractar el Pla de treball de l’any i, a la vista dels greus fets esdevinguts a l’Ajuntament, es va acordar per unanimitat redactar el present escrit i traslladar-ho a la resta d’entitats de Santa Coloma i a la ciutadania en general.

Fa pocs dies s’ha conegut l’empresonament incondicional del fins ara alcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, i del fins ara tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Manuel Dobarco, imputats per diversos delictes de corrupció.

Les entitats sotasignats hem decidit convocar a tota la ciutadania a participar en la manifestació pel dijous 5 de novembre de 2009 que sortirà a les 19 hores de la plaça de la Vila i recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema: Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

Alhora també ens adherim a les següents propostes:

  • Dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d’una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.
  • Aturament immediat i establiment d’una moratòria de totes les obres i projectes en execució i en fase de planejament, especialment dels que estan sota sospita.
  • Publicació de les declaracions de patrimoni que per Llei van fer els membres d’aquest consistori quan van accedir al seu càrrec i comparació d’aquestes amb la seva situació patrimonial actual.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s