Llibertat Enric Duran

La defensa de la postura de l’Enric Duran, insubmís a la banca, és una més de les lluites que els qui no volem més capitalisme veiem com a imprescindibles. Per la seva claredat (els bancs ens roben, reapropiem-nos dels seus diners), per la seva radicalitat (dirigida a l’arrel del problema) i d’acció directa no violenta (no causa danys a persones però assenyala posant damunt la taula el propi cos).
Diu Solbes que “nuestro sistema és sano” i aboca 9.000 milions d’euros per “salvar” una caixa que s’afonava. Quina vergonya de polítics, esclaus dels amos de la banca i les multinacionals. Diu l’Enric Duran que “Podem!” i ho tenim cada cop més clar, no només podem sinó que és de les poques opcions dignes que tenim.

Extret del bloc del Jordi Marti

Anuncis

Un pensament sobre “Llibertat Enric Duran

  1. Ideológicamente se podrá estar de acuerdo, o no, con el joven. Pero al menos ha tenido narices de ser consecuente con sus principios y llevarlos a cabo (sean acertados o no).Podrían tomar nota de ello los progres de boquilla que van presumiendo de anticapitalistas, antisistema, solidarios y demás, mientras van a la universidad en el BMW de papá abogado o comprado por el papi progre forrado y pasan los veranos en la piscina de su chalet en alguna urbanización a salvo de robos e incidentes violentos.Y respecto a la crisis actual y sus consecuencias, somos tan borregos que si abren el grifo los bancos otra vez volveremos a ir a pedir créditos para comprar buenos coches y casas sobrevaloradas.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s